Algemene voorwaarden voor de producten van 123trakaties. Door te bestellen geeft u aan met de voorwaarden akkoord te gaan.

Bestellen:
U kunt via de webshop een bestelling plaatsen en in sommige gevallen via de mail/Facebook. Deze dient u via  overboeking te betalen. Bestellingen moeten minimaal 4 dezelfde artikelen hebben. Zoals bijvoorbeeld 4 bellenblaaswikkels en 4 chipswikkels of €3,50 (exclusief verzendkosten) Zoals bijvoorbeeld 1 slinger. Bestellingen met enkele artikelen van verschillende producten kunnen we helaas niet accepteren omdat de kosten dan te hoog worden
Na ontvangst van uw betaling is de bestelling definitief , wordt de bestelling in behandeling genomen en gaat de levertijd in. De levertijd bedraagt gemiddeld een week na ontvangst van de betaling. Heeft u uw bestelling eerder nodig dan verzoeken wij u om eerst contact met ons op te nemen. De betaling moet binnen 3 werkdagen bij ons binnen zijn. Na die periode word uw bestelling geannuleerd. Wilt u een bevestiging van  ontvangst van de betaling dient u zelf contact op te nemen. Mocht een betaling na 2 werkdagen niet binnen zijn nemen wij contact op.

Prijzen:
De prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten. De verzendkosten worden verrekend volgens Post NL tarief.

Verzending.
123traktaties verzend de pakketen en enveloppen via Postnl met Track & Trace. Voor een brievenbuspakket betaald u €3,90 en voor gewone pakketten €6,75. Dit geldt niet voor internationale verzendingen. Deze gaan via standaard verzending zonder Track & Trace tenzij de klant anders verzoekt.  123traktaties is niet aansprakelijk voor beschadiging, vertraging of verlies tijdens transport met Postnl.

Om de prijzen  laag te houden en het milieu te sparen is het mogelijk dat wij dozen van de supermarkt/ andere websites hergebruiken.

Annuleren en retourneren:
Doordat alle traktaties en versieringen alleen op bestelling word gemaakt  is het niet mogelijk een bestelling te annuleren of te retourneren.

Vertrouwelijk:
Al uw persoonlijke gegevens zullen vertrouwelijk worden behandeld en niet aan derden worden
verstrekt of ter inzage worden gegeven.

Klachten:
Is er iets mis met uw bestelling neem dan binnen 3 werkdagen na ontvangst van uw bestelling contact met ons op door een email te sturen naar .