Betaling en levering

Nadat u uw bestelling via de site heeft geplaatst, ontvangt u via e-mail een orderbevestiging. Door het plaatsen van een bestelling gaat u akkoord met de Algemene Voorwaarden van 123trakaties
Mocht u geen orderbevestiging ontvangen, deze kan in uw postvak ongewenst terecht gekomen zijn. Of neemt u dan contact met op ons. 
Betaling dient vooraf te geschieden door overmaking naar het rekeningnummer 123traktaties. Na de orderbevestiging dient het bedrag binnen 3 dagen op de rekening van 123trakaties te zijn bijgeschreven. Indien dit niet binnen 3 dagen het geval is wordt uw bestelling geannuleerd.
 

Levertijd
Alle artikelen van ons worden met de hand gemaakt. Daarom verzenden wij gemiddeld na 7 dagen. Hou hier rekening mee. Indien u het eerder nodig heeft vraag dan eerst even of dit mogelijk is voordat u een bestelling plaatst. De actuele verzendtijd vind u altijd in uw winkelwagen

 

Verzendkosten

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten binnen Nederland. Levering is ook mogelijk buiten Nederland.. 123trakaties is niet verantwoordelijk voor het zoekraken, beschadigen of vertragingen van pakjes/pakketten tijdens de verzending met Postnl. Wilt u dit risico niet lopen dan kunt u uw bestelling op afspraak bij ons ophalen of verzekerd laten verzenden. Vraagt u ons dan naar de tarieven!
 . 
 

Bestellen

Een overeenkomst komt tot stand na acceptatie van uw bestelling door 123trakaties. 123trakaties is ten allen tijde gerechtigd een bestelling te weigeren bij onvoorziene omstandigheden. Indien een bestelling wordt geweigerd, ontvangt u hiervan binnen 3 dagen bericht.

Nabestellen: Heeft u een aantal producten te weinig besteld kunt u altijd een nieuwe bestelling plaatsen. Bij nabestellingen kan het echter wel gebeuren dat kleuren iets kunnen afwijken mbt uw eerste bestelling. Dit kan gebeuren doordat wij inmiddels een nieuwe printer hebben of nieuw inkt.
 

Annulering

Annulering van uw bestelling is alleen mogelijk binnen 3 dagen nadat de bestelling geplaatst is.
Echter alleen wanneer er nog niet betaald is.  Nadat er is betaald is 123trakaties vaak al begonnen aan uw bestelling en is daarom niet meer te annuleren. Geef wijzigingen of fouten altijd direct telefonisch door! Wanneer dit via de mail gebeurt kunnen wij niet garanderen dat wij dit nog op tijd zullen zien.
 

Garantie

U dient de bestelling binnen 2 dagen na ontvangst te controleren. Mocht er iets mis zijn met uw bestelling moet u dit binnen 2 dagen na ontvangst van uw pakket aan 123traktaties laten weten. Na het verstrijken van de 2 dagen kunnen wij hier niks meer aan veranderen. Stuurt u altijd indien mogelijk foto’s mee.


Uitzondering herroepingsrecht

Op producten die u via deze webwinkel koopt en op maat (gepersonaliseerd) zijn door de volgens u ingevoerde specificatie, is het herroepingsrecht niet van toepassing.  De verkoop van deze producten is na succesvolle betaling definitief. 
 

Aansprakelijkheid

123trakaties stelt zich niet aansprakelijk voor schade toegebracht door gebruik van de geleverde producen. De klant dient zelf, alvorens een bestelling te plaatsen, de geschiktheid voor alle door 123trakaties geleverde producten voor de betreffende doelgroep te beoordelen. De klant dient daarbij vooral te letten op de bij het voorgedrukte materiaal geleverde onderdelen. 
123trakaties stelt zich dan ook niet aansprakelijk voor de schade toegebracht als gevolg van bezit van het door 123trakaties geleverde traktatiemateriaal noch voor schade toegebracht als gevolg van het aanbieden van product

WordPress PopUp Plugin

Geen verzendingen van maandag 15 augustus t/m vrijdag 19 augustus!

Verdorrie! Een pop-up, daar hebben wij ook zo een hekel aan!

Wij willen u alleen even laten weten dat wij vanaf maandag 15 augustus t/m vrijdag 19 augustus GEEN bestellingen verzenden i.v.m. onze welverdiende vakantie!

Stuur een whatsapp!